Sep 6, 2012, 10:38 PM

Като всички... изоставена 

  Poetry » For kids
410 0 0

Неуки Младежи 

флиртували в нощта,

без да се замислят 

за своята вина.

Заченали след месеци

своя невинна Рожбица,

но щом се родила Тя,

изоставили я на мига.

Расла Александра плаха

сред други Сирачета

и след време осъзнала,

че и Тя е Самотница!

"Като всички... изоставена"

© Александра Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??