6.09.2012 г., 22:38 ч.

Като всички... изоставена 

  Поезия » За деца
409 0 0

Неуки Младежи 

флиртували в нощта,

без да се замислят 

за своята вина.

Заченали след месеци

своя невинна Рожбица,

но щом се родила Тя,

изоставили я на мига.

Расла Александра плаха

сред други Сирачета

и след време осъзнала,

че и Тя е Самотница!

"Като всички... изоставена"

© Александра Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??