Думите не идват,
в лепкавия мрак
тишината вехне
от безлични хора.
Пропълзя мигът,
в който казах ''не''
на човешкото море
''Аз не искам да съм втора''.
В дрезгавото утро
стъпките прохождат
и нечути думи,
сякаш на шега,
във пришити спомени
почват пак игра -
чужди мисли сякаш ме убождат.
Думите разкъсват тишината.
В лепкавия мрак на човешкото море
пропълзя мигът, в който казах ''не''
на безлично тлеещите хора.
© Сара Махова Todos los derechos reservados