Apr 8, 2011, 1:46 PM

Казах не 

  Poetry » Other
587 0 0

 

 

                                   Думите не идват,

                                   в лепкавия мрак

                                   тишината вехне 

                                   от безлични хора.

                                   Пропълзя мигът,

                                   в който казах ''не''

                                   на човешкото море

                                  ''Аз не искам да съм втора''.

 

 

                                   В дрезгавото утро

                                   стъпките прохождат

                                   и нечути думи,

                                   сякаш на шега,

                                   във пришити спомени

                                   почват пак игра -

                                   чужди мисли сякаш ме убождат.

 

                                   Думите разкъсват тишината.

                                   В лепкавия мрак на човешкото море

                                   пропълзя мигът, в който казах ''не''

                                   на безлично тлеещите хора.  

 

 

© Сара Махова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??