27 nov 2009, 0:09

Казвам ти: "Пас"! 

  Poesía
497 0 0

Да бягам, да искам,

да вярвам в теб…

вечерях с огризки,

и  отпивах оцет…

Не страдам за „вчера”-

то лежи в писмо, в бутилка

си плува, а аз кой съм… какво...

И  всичко ме дебне, от мирис

до цвят, уморен ще полегне

злощастният свят…

Той вкопчен е в нещо,

както всеки от нас…

Хей, много сме грешни,

но  казвам ти: „Пас”!

Ще чакам спокойно,

ще бъда вулкан…

а болките гнойни

ще пъхам в буркан.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??