21 ene 2018, 22:50

Класическо 

  Poesía
1005 4 10

Нервните връзки ми свирят Бетовен...
Гените в мен си говорят за бунт...
Ти се разхождай спокойно отгоре,
точно на темето, рунд подир рунд!
 

Свикнах без въздух, продавам трахея!
Пак на главата ми друсаш хоро...
Нямам си въшки или себорея...
Теб те завъдих, незнайно защо...
 

Мръсното време ме кара да кихам,
и земетръсно те махам от мен...
А във ушите ми чува се тихо
траурен марш! Да живее Шопен!

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??