2 oct 2019, 7:45

Клетници 

  Poesía
322 0 1

Блазе на грешника усетил вкуса на

пареща любов...любов в която,

тялото изгаря и в плен ,предава

светоста на всеки ден,подарен му

на земята.Прощавай ,грешките на другия

преглъщай с хъс омразата на този свят.

Бори се...Побеждавай ,напред върви

усмивката посявай...а другото...

то Бог ще сътвори.

На времето ще дойде края,защото ,зли сме...

отшелници от Рая.Избягали ,търсещи

на Бога идеала...но предатели на рода,своя.

Плачи сърце но не за туй че си само...

Плачи защото злото надвишава ни доброто.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Марианка ,Благодаря за всичко!!!До нови!
Propuestas
: ??:??