2 окт. 2019 г., 07:45

Клетници 

  Поэзия
323 0 1

Блазе на грешника усетил вкуса на

пареща любов...любов в която,

тялото изгаря и в плен ,предава

светоста на всеки ден,подарен му

на земята.Прощавай ,грешките на другия

преглъщай с хъс омразата на този свят.

Бори се...Побеждавай ,напред върви

усмивката посявай...а другото...

то Бог ще сътвори.

На времето ще дойде края,защото ,зли сме...

отшелници от Рая.Избягали ,търсещи

на Бога идеала...но предатели на рода,своя.

Плачи сърце но не за туй че си само...

Плачи защото злото надвишава ни доброто.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Марианка ,Благодаря за всичко!!!До нови!
Предложения
: ??:??