3 ago 2008, 8:30

Клетва 

  Poesía
677 0 3

 

                 Клетва

 

Защо ме, майчице, прокле

бял ден да не видя?

Защо ме, майчице, прокле

в живота радост да не срещна?

Как тегне над мен твоята прокоба?

Ден и нощ се моля тя ме размине...

 

Но клетвата жестока майчина е.

Остава тя над мен да виси.

Дебне ме на всеки ъгъл.

 

Таз майчина клетва е жестока,

лоша и тегне за вечни времена над нас.

 

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??