3 авг. 2008 г., 08:30

Клетва 

  Поэзия
656 0 3

 

                 Клетва

 

Защо ме, майчице, прокле

бял ден да не видя?

Защо ме, майчице, прокле

в живота радост да не срещна?

Как тегне над мен твоята прокоба?

Ден и нощ се моля тя ме размине...

 

Но клетвата жестока майчина е.

Остава тя над мен да виси.

Дебне ме на всеки ъгъл.

 

Таз майчина клетва е жестока,

лоша и тегне за вечни времена над нас.

 

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??