12 abr 2017, 23:13

Клетва 

  Poesía » Otra
297 7 14

Пристъпяш плахо –

разнищена, смирена.

Едно небе, до вчера синьо,

е твоята надежда. 

Държи те здраво. 

На колене, а цялата трепериш. 

Издигнати прегради, 

когато нямаш сили. 

Огньове жертвени на клада, 

попадаш в ада. 

Събрани пръсти в молитва

и клетва да останеш силна –

заради  хората най-мили и обични. 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??