26 mar 2022, 16:36  

Княжевската гора* 

  Poesía
253 1 1

Гората, която от паметни дни

сърцето ми пламенно страстно обича,          

зове го, когато печал го плени

и „моя завинаги“ то я нарича.**

 

 

БЕЛЕЖКИ

 

* София

** Вж. Н. Лилиев „Жената, която от паметни дни…“

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??