Mar 26, 2022, 4:36 PM  

Княжевската гора* 

  Poetry
250 1 1

Гората, която от паметни дни

сърцето ми пламенно страстно обича,          

зове го, когато печал го плени

и „моя завинаги“ то я нарича.**

 

 

БЕЛЕЖКИ

 

* София

** Вж. Н. Лилиев „Жената, която от паметни дни…“

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??