6 jul 2008, 11:08

Което нямаш 

  Poesía
811 0 25


Всичко, което нямаш:
бръчките и умората,
лудото вглеждане в другия,
стиха на разсъмване,
грешките и съмненията,
утаените горчилки,
думите в празното,
романтичната преданост,
купищата недописани листи
... съм аз.
Вземай ме.
Ако ти стиска.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??