Jul 6, 2008, 11:08 AM

Което нямаш 

  Poetry
813 0 25


Всичко, което нямаш:
бръчките и умората,
лудото вглеждане в другия,
стиха на разсъмване,
грешките и съмненията,
утаените горчилки,
думите в празното,
романтичната преданост,
купищата недописани листи
... съм аз.
Вземай ме.
Ако ти стиска.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??