17 sept 2010, 14:43

Кофти стока 

  Poesía » De humor
921 0 8

Знам, че хората сме кофти стока,
но създадени сме тъй от Бога
и от този материал,
по-добре не би могло:
мъжът направен е от кал,
а жената - от ребро!

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??