Sep 17, 2010, 2:43 PM

Кофти стока 

  Poetry » Humour
919 0 8

Знам, че хората сме кофти стока,
но създадени сме тъй от Бога
и от този материал,
по-добре не би могло:
мъжът направен е от кал,
а жената - от ребро!

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??