28 jun 2008, 22:07

Кога ще се видим? 

  Poesía
852 0 1
Настана мрак, музика звучи,
неуморни, пак потъваме в мечти.

Къде си? - питам се аз, а отсреща питаш се и ти.
Неуморно минава и последният час.
Аз чакам с надежда, чакаш и ти,
кога ще се видим в сбъднатите наши мечти?

© Алина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??