28 июн. 2008 г., 22:07

Кога ще се видим? 

  Поэзия
851 0 1
Настана мрак, музика звучи,
неуморни, пак потъваме в мечти.

Къде си? - питам се аз, а отсреща питаш се и ти.
Неуморно минава и последният час.
Аз чакам с надежда, чакаш и ти,
кога ще се видим в сбъднатите наши мечти?

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??