Jun 28, 2008, 10:07 PM

Кога ще се видим? 

  Poetry
853 0 1
Настана мрак, музика звучи,
неуморни, пак потъваме в мечти.

Къде си? - питам се аз, а отсреща питаш се и ти.
Неуморно минава и последният час.
Аз чакам с надежда, чакаш и ти,
кога ще се видим в сбъднатите наши мечти?

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??