3 mar 2010, 12:16

Когато 

  Poesía » De amor
899 0 4

Когато дивите ми ручеи
окъпят твоята вселена,
когато вятърът в косите
нашепва обич споделена.

Когато танците над тебе
събуждат кипващо кръвта ни
и стапям се като снежинка
във топлите ти, нежни длани.

Когато времето замира
и губи свойте очертания,
и ритъма ни луд не спира,
и лепне мрака от желание.

Когато си до мен и няма
по-сладък вкус от твойте устни
и чудото се случва в двама,
нима ще искаш да ме пуснеш?

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??