Когато думите станат излишни
и тишината заговори,
да забравим опита предишен
и очите да затворим.
Да прокудим всякакво съмнение -
свободните души не се страхуват,
а политат в мимолетното опиянение
и пламенни във въздуха танцуват.
Когато разумът веднъж завинаги замлъкне
и нежните целувки завалят
като за първи път да се прегърнем -
за нищо на света не ще ни разделят.
© Кристина Todos los derechos reservados
Поздрави!-