28.06.2009 г., 0:41 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
765 0 1

Когато думите станат излишни

и тишината заговори,

да забравим опита предишен

 и очите да затворим.

Да прокудим всякакво съмнение -

свободните души не се страхуват,

а политат в мимолетното опиянение

и пламенни във въздуха танцуват.

Когато разумът веднъж завинаги замлъкне

и нежните целувки завалят

като за първи път да се прегърнем -

за нищо на света не ще ни разделят.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??