4 feb 2010, 15:15

Когато 

  Poesía » Versos blancos
451 0 4

Когато

дочака

цветето

часа на

най-пълния цъфтеж

то преминава

над всичките прегради

забравя най-дълбоки

страхове

и силите си

то отдава

за да дишат

най-ароматните

му цветове

Красиво е

и в красотата падат

воалите

на грешки

и заблуди -

зора посрещаш

и зора си ти

Когато

часът на пълния цъфтеж

настава -

това си ти

това си ти

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??