4.02.2010 г., 15:15 ч.

Когато 

  Поезия » Бели стихове
438 0 4

Когато

дочака

цветето

часа на

най-пълния цъфтеж

то преминава

над всичките прегради

забравя най-дълбоки

страхове

и силите си

то отдава

за да дишат

най-ароматните

му цветове

Красиво е

и в красотата падат

воалите

на грешки

и заблуди -

зора посрещаш

и зора си ти

Когато

часът на пълния цъфтеж

настава -

това си ти

това си ти

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??