11 nov 2014, 7:46

Когато 

  Poesía » De amor
631 0 8

Когато

 

 

Когато ти забият нож в гърба,

когато болката зловещо пари,

когато безнадеждна е нощта, 

когато си разпнат от изневяри,

 

когато не намираш миг покой,

когато самотата те убива,

когато си прокуден ти от свой,

когато любовта ти си отива,

 

когато търсиш в себе си вината,

когато си във плен на пошлостта,

когато си предаден от жената,

която е разпалвала страстта,

 

когато не намираш изход в мрака,

когато си излишен в любовта,

когато всички сълзи си изплакал,

тогава си ненужен за света!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??