7 nov 2007, 14:45

Когато... 

  Poesía » Filosófica
1099 1 28
Когато ти е тъжно,
когато си сама.
Когато черна буца
в гърдите се е спряла.
Вземи си огледало.
С усмивка. Без вина.
Повтаряй до премала:
"Душата ми е бяла!"

Когато облак тъмен
запушил е небето.
Когато дъжд от сълзи
в сърцето ти вали.
Огледай се! Открий ме
в приятелска ръка,
протегната към тебе.
И с обич прегърни ме.

Животът е магия,
вълшебна е река.
Стани сама кормчия
на лодката съдбовна...
Така ще превъзмогваш
поредната скала.
Живота свой в победи
превръщай...
И в мечта.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??