10 mar 2007, 15:09  

Когато... 

  Poesía
925 0 12


Когато...



Когато срещна твоите очи,

в мене всичко почва да бушува,

сърцето ми престава да мълчи

и огънят в душата ми лудува.


Когато ти с две ръце

ме хванеш и притиснеш здраво,

глава аз скланям тук - до твоето сърце,

до твойта гръд, до мъжкото ти рамо.


Когато с усмивка ме дариш -

усмихва се с теб света

и нежни думи ти редиш,

тогава хубав е деня.


Тогава аз се цялата раздавам,

не се замислям аз за миг дори.

Любовта си без остатък ти дарявам,

за да може обичта ни вечно да гори!

© Ваня Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??