15 dic 2014, 10:24

Когато жената прегръща 

  Poesía » De humor
533 0 1

 
 

Когато жената прегръща

 

/по "Когато мъжете прегръщат"

от Любoff alipieva/

 

Когато жената прегръща мъжа със ръка,

която към задния джоб се промъква –

мъжът се отпуска и мисли със друга глава,

щом почне тя своите дрехи да смъква.

 

Когато жената обгръща мъжа със крака

и своите прелести с поглед порочен показва,

мъжът се превръща в „Памучна душа”

и щедри подаръци той не отказва.

 

Когато жената прегръща е винаги знак,

че всичко което е дала със лихва ще вземе

и всеки мъж ще превърне в глупак -

вродена черта е туй в женското племе.

 

Когато жената изпразни дебелия джоб,

и в миг любовта ù далече изчезне -

ошушкан, без къща, сърце и живот

мъжът във кварталната кръчма ще влезне.

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??