8 feb 2019, 1:09

Когато казвах ти да тръгваш... 

  Poesía
439 1 1

Когато казвах ти да тръгваш,

че ти изобщо не си ми нужен,

Аз всъщност исках страшно да ревнуваш,

да искаш, да копнееш аз да бъда нужна.

Да бъда нужна.

Защото се съмнявах в това

и вечно ме обземаше тъга,

че ти не ме обичаш

безрезервно и до изнемога,

че не ме обичаш

тъй както ми се иска,

тъй както казваше „Аз мога“,

че не ме обичаш

както „трябва“,

че не ме обичаш

даже както всъщност можеш,

а ме обичаш

както някой друг обича,

някой който ти не си…

Някой, който си измислил сам

и си създал да те спаси

от бурността на тишината,

която не умееш да слушаш…

© Михи Радкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??