9 oct 2007, 12:26

Когато Луната... 

  Poesía
665 0 8
***
Когато Луната
разцепи сребърния си трон
и подари
кристалите си на нощта
дланите й прегръщат Земята

С ръце
безкрайно стрелнати
към мен
докосва очите и мрака

С едно ослепяло око
погледът гали звездите
които тълкуват съня
в леглото
на моите мисли...

© Арлина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??