25 may 2013, 15:23

Когато ме няма 

  Poesía » Otra
702 0 0


Не ме търси, когато мен ме няма,

огледай се и ето, там съм - 

в тревата, на дърветата в игличките,

на птичките в песента.

Ще бъда и кралица аз на зимата,

на лятото, на пролетта и есента.

Ще пращам ветрове и леки бризове

и нежната милувка на снега.

 

Когато аз ти липсвам, погледни небето,

там ще видиш моите очи.

Усмивката ми, ако търсиш, ще намериш

във веселите слънчеви лъчи.




 

© Деметра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??