Когато на слънцето
му е студено
и не иска да излезе -
прегръща
облаците и заспива
в техните лъчи.
А птиците заспиват
с него, за да
могат отново да полетят...
А ние децата му
пеем в хор, ръцете си
хващаме и топлина
с въздушна целувка му
изпращаме,
за да се усмихне отново...
© Антоанета Антонова Todos los derechos reservados