29.10.2017 г., 0:51 ч.

Когато на слънцето му е студено 

  Поезия » Философска, Свободен стих
982 2 5

 

 

Когато на слънцето

му е студено

и не иска да излезе -

прегръща

облаците и заспива 

в техните лъчи.

А птиците заспиват 

с него, за да

могат отново да полетят...

А ние децата му

пеем в хор, ръцете си

хващаме и топлина

с въздушна целувка му

изпращаме,

за да се усмихне отново...

© Антоанета Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??