27 may 2018, 17:09

Когато някой ден... 

  Poesía » De amor
1324 4 10

Когато някой ден ме призоват

и дрехите издам и свойто тяло,

и тръгна по последния си път

към своето забравено начало,

 

ще бъда вечно млад, красив, левент...

Душата ми ще броди из безкрая.

И няма начин – във един момент

ще ме познаеш...аз ще те позная!

© Васил Иванов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

22 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??