Когато някой ден ме призоват
и дрехите издам и свойто тяло,
и тръгна по последния си път
към своето забравено начало,
ще бъда вечно млад, красив, левент...
Душата ми ще броди из безкрая.
И няма начин – във един момент
ще ме познаеш...аз ще те позная!
© Васил Иванов Все права защищены