21 ene 2008, 17:35

Когато останеш сам 

  Poesía » De amor
2903 0 5

 Когато останеш сам

 

Когато останеш някога  сам,
ще искаш и аз да съм там,
да ти подам моята ръка,
да почувстваш мойта топлина!

 

Ще ме търсиш, когато си сам,
но дали ще мога да бъда там!
Ще имам ли сили отново да се върна
и с топлина и нежност да те прегърна?

 

Когато приятелка ти стане самотата,
ще искаш да изгоня от теб тъгата!
Но ще мога ли и този път да бъда там,
за да не те оставям да си сам?

 


Ще ме търсиш, когато мъка те сполети
и само моята любов да те спаси!
Но да дойда ли тогава там,
за да не бъдеш никога сам?

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??