14 jun 2007, 10:40

КОГАТО ОТ ОЧИТЕ ТИ ВАЛИ 

  Poesía
646 0 5
 

Дай ми твоето лице
Нека да се скрия във косите ти,
когато от очите ти вали!
Нека да докосна със ръце
солените стопени капки зима -
най-чистите и искрени сълзи,
които някой някога за тебе е проливал!...

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??