14 июн. 2007 г., 10:40

КОГАТО ОТ ОЧИТЕ ТИ ВАЛИ 

  Поэзия
645 0 5
 

Дай ми твоето лице
Нека да се скрия във косите ти,
когато от очите ти вали!
Нека да докосна със ръце
солените стопени капки зима -
най-чистите и искрени сълзи,
които някой някога за тебе е проливал!...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??