Jun 14, 2007, 10:40 AM

КОГАТО ОТ ОЧИТЕ ТИ ВАЛИ 

  Poetry
682 0 5
 

Дай ми твоето лице
Нека да се скрия във косите ти,
когато от очите ти вали!
Нека да докосна със ръце
солените стопени капки зима -
най-чистите и искрени сълзи,
които някой някога за тебе е проливал!...

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??