29 sept 2005, 11:40

Когато падне мрак 

  Poesía
1782 0 8
Когато падне мрак,
Сърцето ти се свива от тъга,

Когато падне мрак,
Сенките изплуват във нощта,

Когато падне мрак,
Над всички тез красиви неща,

Когато падне мрак,
И чувстваш: сам си на света,

Когато падне мрак,
Над единствената ти мечта,

Когато падне мрак,
Оплетен в мисли за смъртта,

Когато падне мрак,
Потъваш в него – няма страх.

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??