29.09.2005 г., 11:40 ч.

Когато падне мрак 

  Поезия
1865 0 8
Когато падне мрак,
Сърцето ти се свива от тъга,

Когато падне мрак,
Сенките изплуват във нощта,

Когато падне мрак,
Над всички тез красиви неща,

Когато падне мрак,
И чувстваш: сам си на света,

Когато падне мрак,
Над единствената ти мечта,

Когато падне мрак,
Оплетен в мисли за смъртта,

Когато падне мрак,
Потъваш в него – няма страх.

© Юри Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??