Sep 29, 2005, 11:40 AM

Когато падне мрак 

  Poetry
1867 0 8
Когато падне мрак,
Сърцето ти се свива от тъга,

Когато падне мрак,
Сенките изплуват във нощта,

Когато падне мрак,
Над всички тез красиви неща,

Когато падне мрак,
И чувстваш: сам си на света,

Когато падне мрак,
Над единствената ти мечта,

Когато падне мрак,
Оплетен в мисли за смъртта,

Когато падне мрак,
Потъваш в него – няма страх.

© Юри Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??