18 abr 2008, 22:05

Когато прибоят заспи 

  Poesía
760 1 2
Изгубих те, преди да те намеря,
  на себе си ли трябва да простя...
  Да, зная, ти ще бъдеш там, на кея,
  с последната прииждаща вълна.
  И точно там, където спи прибоят,
  и гларуси се лутат с тъжен зов,
  ще ти пристана и ще бъда твоя,
  горчива 
                моя 
                         истинска любов.
 

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??