12 nov 2009, 21:13

Когато се разплакаха прозорците 

  Poesía » Otra
1171 1 12

Когато се разплакаха прозорците,

комините запалиха цигари.

Събраха се проблемите във кръчмата

и виното въздъхна тихо в чашите.

Отдавна хората не бяха си говорили

за зимните си тромави нещастия,

за радостите, свързани със раждане,

за тишината, спуснала се в домовете им.

А зимата навън погали клоните.

Последните желания окапаха.

Поръси шепа сняг по пътя ми…

Когато се разплакаха прозорците.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??