30 nov 2014, 21:10

Когато си до мене 

  Poesía » De amor
709 0 10

Когато си до мен не сещам, че е зима.

Очите ти горят като камина,

прегръдката ти топли,

сякаш никога не ще замина

от тези мигове в които сме до други

... или пък двамина.

Когато си до мене всичко лошо се стопява.

Добрата ти душа прокужда самотата

далече, там далече

в дните лоши на безразличие,

съмнения във вяра се превръщат

и ласкавия ритъм на живота

ме мами да пребъда, да възкръсна,

забравил дребните проблеми ежедневни.

Когато си до мене излишни думи губят смисъл,

а истината бавно ме обгръща,

налятото спокойствие изправен ме държи,

открил опора в искрена целувка,

в усмивка подарена ми с любов,

която ясно се усеща.

Когато си до мене истински живея!


© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??