26 sept 2008, 16:52

Когато си голям 

  Poesía
902 0 3
 

Хубаво е да отместиш сянката си,

за да имат други светлина

и когато си голям,

да поглеждаш ти към мравките,

за да разбереш наистина света.

Не знам дали това ще те изпрати в Рая

и ще спаси огрехотената душа,

но щастие и радост да дариш,

да си призная, е толкова прекрасно,

че не можеш го описа със слова...

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??