26 сент. 2008 г., 16:52

Когато си голям 

  Поэзия
908 0 3
 

Хубаво е да отместиш сянката си,

за да имат други светлина

и когато си голям,

да поглеждаш ти към мравките,

за да разбереш наистина света.

Не знам дали това ще те изпрати в Рая

и ще спаси огрехотената душа,

но щастие и радост да дариш,

да си призная, е толкова прекрасно,

че не можеш го описа със слова...

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??