30 oct 2019, 5:24

Когато си отива любовта! 

  Poesía » De amor
597 5 6

Понякога не те обичам! Никак!

Тогава плачат гарвани в нощта.

Прелитат във съня ми и ме викат,

преминали през ада и смъртта!

 

Понякога съм само лист отронен

от погледа ти син и вледенен!

Изпепелява всеки миг и спомен,

дълбае пропаст между теб и мен!

 

Понякога не искам да ме има!

Понякога от сенките боля!

Тогава съм невидима, без име…

Когато си отива любовта!

 

27.10.2019 г.

Таня Симеонова

© Таня Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??