Понякога не те обичам! Никак!
Тогава плачат гарвани в нощта.
Прелитат във съня ми и ме викат,
преминали през ада и смъртта!
Понякога съм само лист отронен
от погледа ти син и вледенен!
Изпепелява всеки миг и спомен,
дълбае пропаст между теб и мен!
Понякога не искам да ме има!
Понякога от сенките боля!
Тогава съм невидима, без име…
Когато си отива любовта!
27.10.2019 г.
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Всички права запазени